Varukorg 0
Fri frakt på beställningar över 950 kr Snabba leveranser

Byten

Om du vill byta en vara så returnerar du varan. Fyll i den bifogade retursedeln och lämna med den i returen. Använd den bifogade returetiketten. Paketet lämnas sedan in hos närmaste DHL ombud (service point) för retur till oss. Beställ därefter en ny vara på tastefulstyle.se

Hanteringen tar vanligtvis 2 – 4 vardagar innan vi har mottagit och hanterat din retur.

I samband med att din retur kommer tillbaka till oss återbetalar vi hela beloppet för ditt ursprungsköp. Vid byte står Tastefulstyle för returfrakten.


Retur

Fyll i den bifogade retursedeln och lämna med den i returen. Använd den bifogade returetiketten. Paketet lämnas sedan in hos närmaste DHL ombud (service point) för retur till oss. Hanteringen tar vanligtvis 2 – 4 vardagar innan vi har mottagit och hanterat din retur.

Kom ihåg att alltid ta ett kvitto på din retur när du har lämnat in den hos ombudet. Ifall ditt paket skulle komma bort så behöver du kunna uppvisa kvitto att paketet är inlämnat.

Vi behandlar din retur omgående när vi får tillbaka den till vårt lager. Du får ett mail som bekräftar att vi har mottagit din retur. Om du inte får något e-mail med bekräftelse inom åtta dagar från det att du returnerade ditt paket – ta kontakt med info@tastefulstyle.se.

Kreditkortsbetalning – du återbetalas till samma kort som köpet gjordes med. Det tar 2-3 bankdagar efter det att vi har erhållit och behandlat din retur innan du får tillbaka pengarna på kontot.

Vid retur debiteras frakt med 49 sek